Foto: stock.xchng
Ir sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz pirmo starpkontinetālo hokeja boksa čempionātu "ICEBOX", kura žūrijā piekrituši piedalīties sporta aprindās labi pazīstami sportisti kā Kalgari "Flames" NHL kluba "polcists" Raitis Ivanāns un basketbolists Kaspars Kambala, kurš aizvadījis arī vairākus profesionālus boksa mačus, informē organizatori.

"Kamēr gaidām čempionāta dalībnieku vārdus, jo tie vēl piedalās hokeja līgu regulāro sezonu un playoff spēlēs, šobrīd jau zināms, ka uz "ICEBOX" ieradīsies un goda žūrijā piedalīsies Raitis Ivanāns, Kaspars Kambala, "skarbākā" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba"Vitjazj" treneris Andrejs Nazarovs un titulētais cīņu mākslu pārstāvis Fjodors Jemeļjaņenko," par čempionātu stāsta tā direktors Olafs Saulriets.

Jau ziņots, ka 2. jūnijā "Arēnā Rīga" notiks 1.Starpkontinentālais hokeja boksa čempionāts "ICEBOX 2011". Šāds pasākums notiks pirmo reizi pasaules profesionālā sporta vēsturē un čempionātā piedalīsies astoņi dalībnieki no pasaules vadošajām hokeja līgām – atpazīstamākie "kaušļi" no NHL, KHL un Eiropas hokeja organizācijām.

Biļešu iepriekšpārdošana no 22. marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!