Foto: F64
"Optibet" Latvijas hokeja čempionāta sudraba medaļniekus "Kurbads" nākamajā sezonā vadīs bijušais valstsvienības uzbrucējs Andrejs Igantovičs, vēsta "Latvijas Avīze".

Iepriekšējās divas sezonas komandu vadīja Aleksandrs Macijevskis, kura vadībā pirms gada "Kurbads" kļuva par Latvijas čempioniem. Šogad "Kurbads" ieguva sudraba medaļas, finālsērijā piekāpjoties "Mogo".

"Izvēle nebija vienkārša, divus mēnešus domājām, jo nav jau mums daudz treneru, kas var strādāt ar pieaugušo pusprofesionālu komandu. Gaidīju, kā notikumi attīstīsies, bija vēl divi diezgan nopietni kandidāti, kuru vārdus atklāt nebūtu pareizi," sarunā ar LA sacīja Pikāns. ""Sastāva iespējas netika izmantotas par 100 procentiem, tāpēc ejam tālāk, dodam iespēju Ignatovičam, kuram ir liela pieredze jauniešu hokejā HS "Rīga" sastāvā, nupat ar U-17 izcīnīja Latvijas čempionu titulu, ir pilns ambīciju, degošas acis un gatavs sevi pierādīt darbā ar pieaugušajiem, tāpat palīdzēs arī treneriem darbā ar jauniešiem."

Runājot par komandas sastāvu, Pikāns atklāja, ka "Kurbads" kodols tiks saglabāts, ir vienošanās par sadarbības turpināšanu ar aizvadītās sezonas Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju Mārtiņu Cipuli, tāpat Juri Upīti, Mārtiņu Gipteru, Tomu Bluku un Mārtiņu Poreju, bet veterānu Jāni Spruktu turpinās pārrunas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!