Foto: Reuters/Scanpix

Ar zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Kalgari “Flames” ceturtdien atgriezās Latvijas uzbrucējs Raitis Ivanāns, bet Kaspara Daugaviņā pārstāvētā Otavas “Senators” izcīnīja uzvaru.

“Flames” komanda izbraukumā ar rezultātu 0:9 (0:3, 0:4, 0:2) kapitulēja Stenlija kausa īpašniekiem Bostonas “Bruins”.

Ivanāns šajā mačā nospēlēja 11 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā veica trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficentu –1.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Patrīs Beržerons un Neitans Hortons, bet reizi precīzi bija Tailers Segvins, Davids Krejči, Kriss Kellijs, Milans Lučičs un Daniels Peils.

Savukārt “Senators” ar 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) savā laukumā pārspēja Tampabejas “Lightning”, izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Daugaviņš šajā mačā nospēlēja astoņas minūtes un 35 sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

“Senators” komandā ar vārtu guvumiem izcēlās Džeisons Speca, Zaks Smits, Daniels Alfredsons un Kails Turiss, kamēr “Ligtning” vienībā vienīgo reizi precīzs bija Stīvens Stemkoss.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā “Senators” ar 47 punktiem 41 spēlē ir piektajā vietā, bet “Flames” ar 41 punktu 42 spēlēs ir 12.vietā Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!