Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) divīziju kapteiņiem pēc līdzjutēju balsojuma izraudzīti Konors Makdeivids, Aleksandrs Ovečkins, Stīvens Stamkoss un Pernels Karls Subans, vēsta čempionāta mājaslapa internetā.

Makdeivids ieguva lielāko līdzjutēju balsu skaitu un kļuva par Klusā okeāna divīzijas komandas kapteini. Ovečkins būs kapteinis Metropoles divīzijā, Stamkoss – Atlantijas okeāna divīzijā, bet Subans – Centrālajā divīzijā.

Šosezon Makdeivids Edmontonas "Oilers" sastāvā izcēlies ar 14 vārtiem un 31 rezultatīvu piespēli, Vašingtonas "Capitals" kapteiņa Ovečkina kontā ir 26 vārti un 17 piespēles, Stemkoss Tampabejas "Lightning" palīdzējis ar 17 "goliem" un 32 piespēlēm, bet aizsargs Subans no Nešvilas "Pretadors" iekrājis deviņus vārtus un 20 piespēles.

Drīzumā kļūs zināmi arī pārējie komandu spēlētāji, ko izraudzīsies NHL vadība. Šogad Zvaigžņu spēle notiks 28. janvārī Tampā.

Katras divīzijas komandā būs 11 spēlētāji, un mači notiks, komandām spēkojoties trīs pret trīs. Cīņa ilgs 20 minūtes jeb vienu periodu. Vispirms pusfinālos Centrālās divīzijas komanda spēlēt pret Klusā okeāna divīzijas komandu, bet Atlantijas okeāna divīzija komanda spēkosies pret Metropoles divīzijas komandu. Uzvarētāji tiksies finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!