Foto: stock.xchng
Jaunizveidotā Latvijas U-16 hokeja izlase no 18. līdz 21. augustam piedalīsies starptautiskajā sešu valstu turnīrā Austrijā (Zalcburgā) "Red Bulls Hockey Rookies Cup", informēja Latvijas Hokeja federācija.

Latvijas jaunieši spēlēs "B" apakšgrupā kopā ar Krievijas un Slovākijas U-16 izlasēm. "A" apakšgrupā savā starpā sacentīsies Čehijas un Kanādas (Select) U-16, kā arī Austrijas U-17 izlase.

Latvijas U-16 izlase 15. augustā "Volvo SC" ledus hallē aizvadīs vienu treniņu un jau 16. augustā dosies uz Zalcburgu. Turnīra organizatori izveidojuši izspēles kārtību, kura paredz, ka katras apakšgrupas komanda vienu spēli aizvada ar otras apakšgrupas vienu komandu. Proti, Latvijas jaunieši 18. augustā turnīra pirmajā spēlē sacentīsies ar Kanādas vienību.

Šīs spēles rezultāts tiks ņemts vērā tādā gadījumā, ja apakšgrupā vismaz divām komandām būs vienāds punktu skaits. Savas grupas ietvaros Latvijas U-16 izlase 19. augustā sacentīsies ar Krieviju un 20. augustā mērosies spēkiem ar Čehiju. 21. augustā paredzēta spēle par vietu turnīrā.

Latvijas U-16 izlasi šajā turnīrā vadīs Guntis Bāliņš un Romāns Glazkovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!