Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" galvenais treneris Klods Noels neskaidri izsakās par to, kad Latvijas aizsargs Artūrs Kulda varētu debitēt komandas sastāvā.

"Jets" komandā šobrīd savainots ir aizsargs Tobiass Enstroms, kurš, visticamāk, izlaidīs nākamo spēli pret Floridas "Panthers". Līdz ar to iespēja iziet laukumā ir Kuldam vai vēl vienam rezerves aizsargam Džeikobam Trubam, kurš nav piedalījies NHL mačos.

"Kulda pie mums bija pagājušajā gadā, bet šosezon spēlēja augstā līmenī KHL čempionātā," intervijā portālam "winnipegfreepress.com" teica Noels. "Man patīk viņa spēles stils. Vai viņš izies laukumā? Viņam ir tāda pati situācija, kā Trubam. Tas ir ļoti vienkārši - mēs cenšamies uzvarēt spēles, un, ja viņi būs daļa no panākuma, tas ir lieliski. Gaidīsim un redzēsim."

Jau ziņots, ka pēc izstāšanās no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Kulda no Novosibirskas "Sibirj" komandas pārcēlās uz "Jets". "Sibirj" un Kulda pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu, un Latvijas aizsargs parakstīja līgumu uz vienu gadu ar Vinipegas klubu, tomēr viņš vēl nav izgājis laukumā nevienā spēlē. Savukārt "Jets" vadība paudusi cerību, ka aizsargs progresēs un paliks komandā uz ilgāku laika posmu.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Jets" ar 42 punktiem 41 mačā ir devītajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!