Foto: F64

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā sestdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda.

"Rocket" viesos ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) piekāpās Ročesteras "Americans" hokejistiem.

Jevpalovs šajā mačā pa vārtiem nemeta un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Latvijas hokejists šosezon 62 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Citā mačā rezervē palika vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" savā laukumā ar 6:3 (2:2, 3:1, 1:0) guva virsroku pār Leihaiveli "Phantoms", bet ārpus pieteikuma palika aizsargs Kristofers Rubīns, kura pārstāvētā Toronto "Marlies" izbraukumā ar 5:2 (0:0, 1:0, 4:2) pārspēja Jūtikas "Comets" vienību.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā ceturtajā pozīcijā ar 79 punktiem 67 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet piektā ar 76 punktiem 68 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 83 punktiem 69 cīņās ir Toronto "Marlies", ceturtajā vietā ar 76 punktiem 68 mačos ir Klīvlendas "Monsters", tālāk ar 76 punktiem 69 cīņās ir Belevilas "Senators" komanda, kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers. Savukārt septīto vietu ar 68 punktiem 69 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!