Foto: Kadrs no video

Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā ar rezultativitāti turpina izcelties Teodors Bļugers, kurš pirmdien palīdzēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 2:1 pagarinājumā uzvarēt "Lehigh Valley Phantoms".

Bļugers mačā tika pie rezultatīvas piespēles, palīdzot "Penguins" gūt uzvaras vārtus. Pagarinājumā Bļugers pie saviem vārtiem uztvēra ripu, veica solo gājienu līdz pretinieku vārtiem, bet savu iespēju neizmantoja. Tomēr Bļugera atvairīto ripu vārtos "iebakstīja" komandas biedrs Ītans Provs, atnesot "Penguins" uzvaru.

Visā mačā Bļugers izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija +2.

Latvijas uzbrucējs astoņās no pēdējām deviņām spēlēm bijis rezultatīvs. Visā sezonā 43 mačos viņam 18 gūti vārti un 17 rezultatīvas piespēles, kā arī 18 soda minūtes.

Citā mačā ar vārtu guvumu izcēlās Ņikita Jevpalovs, palīdzot Lavālas "Rockets" ar 4:3 arī pagarinājumā pieveikt Springfīldas "Thunderbirds". Otrā perioda 18. minūtē Jevpalovs panāca 2:2, gūstot savus devītos vārtus sezonā.

Jevpalovs šajā mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija +1. Šajā sezonā Jevpalovam 42 spēlēs ir deviņi "goli" un piecas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!