Foto: F64

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā piektdien cieta Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs.

Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Jūtikas "Comets" hokejistiem.

Jevpalovs šajā cīņā divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderību. Šosezon viņš AHL čempionātā 59 spēlēs guvis 10 vārtus un veicis 10 rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā pozīcijā ar 79 punktiem 65 cīņās ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears", bet sestā ar 70 punktiem 64 spēlēs ir Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur sezonas pirmo daļu aizvadīja uz Nacionālo hokeja līgu (NHL) izsauktais Teodors Bļugers.

Tikmēr Ziemeļu divīzijā trešajā vietā ar 80 punktiem 66 cīņās ir aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", ceturtā ar 74 punktiem 66 mačos ir Belevilas "Senators", kur šosezon spēlējis arī uz NHL izsaukumu saņēmušais Rūdolfs Balcers. Savukārt piektā ar 70 punktiem 65 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet septīto vietu ar 66 punktiem 66 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!