Foto: LETA

Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums sestdien Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē nopelnīja divus rezultativitātes punktus par gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, taču viņa, Filipa Bunča un Kristofera Binduļa pārstāvētā vienība papildlaikā piedzīvoja zaudējumu.

Latviešu pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" mājās ar 4:5 (1:1, 2:2, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".

Karsums vairākumā 26.minūtē piespēlēja Bretam Olsonam vārtu guvumā, bet 48 .minūtē vairākumā izlīdzināja rezultātu – 4:4.

Uzbrucējs laukumā pavadīja 17 minūtes un 37 sekundes. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem un +/- koeficients mīnus viens.

Tikmēr aizsargs Bindulis laukumā pabija 19 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku metienus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju plus viens.

Buncis šoreiz nebija pieteikumā.

Mājinieki izvirzījās vadībā ar 1:0 un 3:1, kā arī panāca izlīdzinājumu un papildlaiku. 59 sekundes pirms papildlaika viesiem uzvaru vairākumā izrāva Jans Urbass.

"Pinguine" ar astoņiem punktiem 18 spēlēs Ziemeļu grupā ierindojas pēdējā septītajā vietā.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās – Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!