Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu hokejists Ronalds Ķēniņš trešdien piedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" pārbaudes spēlē, palīdzot viņa pārstāvētajai komandai ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:1) pārspēt Sanhosē "Sharks".

Ķēniņš šajā mačā uz ledus pavadīja 12 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā veica trīs spēka paņēmienus, bet metienus pa vārtiem neizdarīja. Viņš minūti un 20 sekundes nospēlēja vairākumā, kā arī minūti un 56 sekundes pavadīja mazākumā. Maču latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Tāpat pārbaudes spēli aizvadīja arī Bufalo "Sabres" un Zemgus Girgensons. "Sabres" ar rezultātu 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Karolīnas "Hurricanes" spēlētājus.

Girgensons nospēlēto 15 minūšu un 35 sekunžu laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, veica vienu spēka paņēmienu, bloķēja pretinieka metienu, uzvarēja 33 procentos iemetienu. Vairākumā Girgensons nospēlēja minūti un 14 sekundes, bet mazākumā – 27 sekundes. Latvieša lietderības koeficents neitrāls.

Tikmēr Tampabejas "Lightning" pārbaudes spēlē uz rezervistu soliņa palika latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis. Vārtus sargāja latvieša jaunais konkurents Andrejs Vasiļevskis, kurš tika galā ar 28 no 30 pretinieku metieniem.

"Lightning" ar rezultātu 4:2 (0:0, 1:2, 3:0) uzvarēja Nešvilas "Predators".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!