Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš aizvadītajā sezonā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Vankūveras "Canucks" bija viscentīgākais spēlētājs, uzskata medijs "hockeysfuture.com".

"Hockeysfuture.com" pēc "Canucks" sezonas beigām nolēma apbalvot viņuprāt labākos kluba jaunos spēlētājus, starp kuriem bija arī latvietis.

Ķēniņš tika uzteikts par to, ka bijis centīgākais spēlētājs laukumā. "Ronalds Ķēniņš ir viens no lielākajiem pārsteigumiem "Canucks" komandā. Sezonas sākumā viņš bija AHL komandā Jūtikas "Comets", kur 36 spēlēs guva 12 rezultativitātes punktus. Bija skaidrs, ka viņš var spēlēt labāk. Kad viņš janvārī tika izsaukts uz Vankūveru, latvietis neatskatījās atpakaļ. Viņš 30 spēlēs guva 12 punktus, izmantojot visas sev sniegtās iespējas," par latviešu hokeja uzbrucēju rakstīja "hockeysfuture.com".

Ķēniņš tika paslavēts arī par viņa spēka spēli. Lai arī viņš bieži nonāk ārpus vajadzīgās pozīcijas laukumā, latvietis ar savu bezbailību un ātrumu spēj apturēt pretiniekus. "Viņš ir radošs spēlētājs ar labu ripas kontroli un labu slidojumu," par Ķēniņu rakstīja medijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!