Foto: F64

Latvijas hokeja izlases treniņnometnei pirms pasaules čempionāta pievienojies uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Aizvadītajā sezonā Ķēniņš pārstāvēja "Lausanne" komandu Šveices spēcīgākajā līgā (NLA), un 49 spēlēs viņš izcēlās ar 10 vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt 12 izslēgšanas spēlēs latvieša kontā trīs vārti un trīs piespēles.

Ķēniņš uzsāks gatavošanos savam astotajam pasaules čempionātam Latvijas izlases sastāvā.

Latvijas valstsvienība bez vairākiem līderiem dosies uz Franciju, kur aizvadīs pirmās divas pārbaudes spēles. Pēc pārbaudes spēlēm ar Francijas izlasi 19. un 21. aprīlī Latvijas izlase savu skatītāju priekšā 24. un 25. aprīlī "Arēna Rīga" uzņems Krieviju. Šajos mačos jau varētu spēlēt arī komandas līderi.

Tā kā Latvijas nacionālā valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" turpina spēlēt Gagarina kausa izcīņas finālā, Latvijas izlases groži šobrdī uzticēti Artim Ābolam, Edgaram Masaļskim un Valērijam Kuļibabam. Savukārt par fizisko sagatavotību rūpējas Ēriks Visockis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!