Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien vārtsargs no Latvijas Matīss Kivlenieks atvairīja 44 metienus, taču neglāba Klīvlendas "Monsters" no zaudējuma Ročestras "Americans" vienībai ar rezultātu 2:4.

Kivlenieks, kuru Kolumbusas "Blue Jackets" trešdien nosūtīja uz "Monsters" vienību, spēli sāka pamatsastāvā, un viņam darba netrūka. Latvietis atvairīja 44 no 48 pretinieku metieniem, tomēr ar to bija par maz uzvarai.

Šī Kivleniekam bija 19. spēle AHL čempionātā šajā sezonā, un viņš divēji atvaira 90,4% metienu un ielaiž 2,97 vārtus.

Citā mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Rodrigo Ābols, bet arī viņa pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" piedzīvoja zaudējumu, ar 4:7 piekāpjoties Hārtfordas "Wolf Pack".

Ābols rezultatīvi piespēlēja savas komandas ceturto vārtu guvumā un sekmēja rezultāta izlīdzināšanu (4:4). Tas viņam bija 12. rezultativitātes punkts šajā AHL sezonā. Latvietis guvis trīs vārtus un deviņas reizes piespēlējis.

Aizvadītajā mačā Ābols izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar lietderības koeficientu -2.

Savukārt Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavalas "Rocket" vienība ar 5:4 pagarinājumā uzvarēja Jūtikas "Comets". Jevpalovs individuālajos statistikas rādītājos ar neko ievērības cienījamu neizcēlās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!