Hokejists Renārs Krastenbergs karjeru turpinās Austrijas čempionāta vienībā Fillahas EC VSV, kur par vārtu drošību gādā viņa tautietis Kristers Gudļevskis, piektdien ziņo uzbrucēja līdzšinējā komanda "Mogo"/LSPA.

Uzbrucējs šo sezonu iesāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo", taču novembrī tika atskaitīts un vēlāk pievienojās "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienībai "Mogo"/LPSA.

Krastenbergs KHL čempionātā laukumā devās sešās spēlēs, kurās ar rezultativitāti neizcēlās. Viņš spēlēja vidēji septiņarpus minūtes, izpildīja septiņus spēka paņēmienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt OHL čempionātā uzbrucējs piedalījās astoņās spēlēs, kurās izcēlās ar sešiem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Novembrī Krastenbergs bija Latvijas izlases sastāvā Vācijas kausā, trīs spēlēs atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekšējās divas sezonas Krastenbergs pavadīja Ziemeļamerikas hokeja līgas ECHL komandā Vīlingas "Nailers". 2019./2020. gada sezonā Krastenbergs piedalījās 52 spēlēs, kurās guva 13 vārtus un veica 17 rezultatīvas piespēles.

Krastenbergam bija līgums ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", taču Ziemeļamerikā otrajā spēcīgākajā līgā viņš nav debitējis.

22 gadus vecais uzbrucējs pārstāvējis Latvijas jauniešu valstsvienības pasaules čempionātos.

Zīmīgi, ka tieši no "Mogo"/LSPA komanda uz Austrijas čempionātu decembra sākumā pārcēlās arī aizsargs Oskars Bārtulis. Austrijas čempionātā šosezon spēlē arī Ņikita Jevpalovs (Dornbirnes "Bulldogs"), kā arī Zintis Nauris Zuševics, kurš ir Bārtuļa komandas biedrs.

Fillahas komanda šosezon 33 spēlēs iekrājusi 38 punktus un vietējā čempionātā ieņem devīto vietu starp 11 klubiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!