Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokeja izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorado "Avalanche" vārtsargam Semjonam Varlamovam par vardarbību ģimenē draud divu līdz sešu gadu cietumsods, vēsta ASV un Krievijas mediji.

Krievu hokejists apsūdzēts nolaupīšanā un trešās pakāpes uzbrukumā, bet policijas iecirknī viņš ieradies brīvprātīgi. Ceturtdien paredzēta tiesa, kurā taps skaidrāks hokejista liktenis.

Denveras policija neatklāj, ar ko Varlamovs bijis intīmās attiecībās un pret ko izdarījis likuma pārkāpumus.

Varlamovs šobrīd atrodas apcietinājumā, un nevar tikt atbrīvots pret drošības naudu. Tikmēr "Avalanche" komanda līdz šīs lietas beigām komentārus nesniegs.

Krievijas mediji sazinājās ar hokejista tēvu Aleksandru Varlamovu, kurš atzina, ka situācija nav tik traka, kā tiek pasniegta.

"Būs tiesa, un tikai pēc tās varēs izteikt kādus komentārus," "r-sport.ru" sacīja Varlamova tēvs Aleksandrs: "Vienu varu apgalvot droši, nekāds noziegums nav izdarīts. Vienkārši mediji pārspīlē situāciju. Nebija nekāda nolaupīšana un nekāda vardarbība. Neko vairāk teikt nevaru, jo advokāts būs ļoti nelaimīgs."

Varlamovs šo sezonu iesācis ar labu individuālo statistiku – viņš astoņās spēlēs vidēji ielaidis 1,76 vārtus un atvairījis 94,5 procentus pretinieku metienu. Abos rādītājos krievu vārtsargs ir starp NHL līderiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!