Foto: F64

Pieredzējušais Latvijas hokeja aizsargs Krišjānis Rēdlihs nepārstāvēs valstsvienību maijā gaidāmajā pasaules čempionātā.

Kā sarunā ar aģentūru LETA norādīja Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks, valstsvienības vadība "vēlētos, lai Rēdlihs spēlētu pasaules čempionātā", taču par paša hokejista nodomiem viņš izteicās visai mīklaini un nekonkrēti.

Tiesa, pats sportists portālam "Sportacentrs.com" apstiprinājis, ka nesenā ģimenes pieauguma dēļ nespēlēs pasaules čempionātā, turklāt Rēdlihs vairāk laika vēloties veltīt ģimenei, kas nav izdevies sezonas laikā.

Par savu nodomu nespēlēt valstsvienībā Rēdlihs informējis arī izlases galveno treneri Tedu Nolanu, kurš pieņēmis šādu hokejista lēmumu.

Kā zināms, šobrīd Latvijas izlase Ozolniekos sākusi treniņnometni, lai gatavotos pasaules čempionātam.

Rēdlihs izlasi pārstāvējis sešos pasaules čempionātos, kā arī trijās olimpiskajās spēlēs.

Kopumā Rēdlihs izlases rindās nospēlējis 128 spēles, kuru laikā guvis deviņus vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25.maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!