Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda svētdien guva vārtus Vācijas augstākajā hokeja līgā (DEL) un sekmēja Krēfeldes "Pinguine" komandas uzvaru.

Krēfeldes hokejisti mājās ar 6:4 (2:1, 1:1, 3:2) uzveica Brēmerhāvenes "Fischtown Pinguins" komandu.

Kulda vārtus guva trešā perioda vidū, vairākumā panākot 4:2. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 29 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja piecus raidījumus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kulda šosezon 45 spēlēs guvis četrus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -15.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Izerlonas "Roosters", kas viesos ar 1:4 (0:0, 1:0, 0:4) piekāpās Ingolštates ERC.

Freibergs 25 minūtēs un piecās sekundes četrreiz meta pa vārtiem, bloķēja piecus metienus un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2. DEL viņš trīs spēlēs punktus nav guvis un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

"Roosters" ar 55 punktiem 45 spēlēs ieņem 13.vietu turnīra tabulā, bet pēdējā 15 komandu konkurencē ir "Penguins", kas iekrājusi 53 punktus 46 cīņās.

Publicēta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!