Foto: AP/Scanpix

Pēc līguma noslēgšanas ar Vinipegas "Jets" Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien laukumā vēl nedevās Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

"Jets" komanda kārtējā spēlē ar 3:1 (0:0, 0:1, 3:0) pieveica Bostonas "Bruins", izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs. Kulda gatavojās spēlei, taču laukumā tā arī neizgāja.

Citu NHL spēļu rezultātus un statistiku var aplūkot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā LIVESCORES

Otrā perioda astotajā sekundē pēc "Jets" aizsargu kļūdas Breds Marčands vadībā izvirzīja "Bruins", taču, kā vēlāk izrādījās, tie bija vienīgie Bostonas komandas vārti mačā. Izlīdzinājumu "Jets" panāca tikai trešā perioda 12.minūtē, kad vārtus guva Bleiks Vīlers, pēc minūtes Evanders Keins guva Vinipegas komandas otros vārtus, bet pēdējā minūtē vēlreiz atzīmējās Vīlers, ripu raidot jau tikšos "Bruins" vārtos.

Atgādinām, ka pēc Novosibirskas "Sibirj" izstāšanās no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Kulda pārtrauca darba attiecības ar komandu pēc abpusējās vienošanās, lai atgrieztos NHL un noslēdza līgumu ar "Jets".

Citā NHL spēlē atkal starp rezervistiem palika Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā komanda Otavas "Senators" ar 5:3 (1:1, 0:2, 4:0) pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Pirmajā periodā septītajā minūtē Mets Kasjans guva "Senators" pirmos vārtus, bet 18.minūtē Kīts Okoins izlīdzināja rezultātu. Otrajā periodā Džošs Beilijs un Ļubomirs Višņovskis panāca 3:1 "Islanders" labā, tomēr pēdējā trešdaļā "Senators" lauza spēles gaitu. Pēdējās trešdaļas ieskaņā minūtes laikā Jakobs Silfverbergs un Zaks Smits panāca 3:3, bet 60 sekundes pirms mača beigām Sergejs Gončars guva "Senators" uzvaras vārtus. Spēles izskaņā "Islanders" noņēma vārtsargu, ko izmantoja Otavas hokejisti un Giljoms Latendress pielika punktu "Senators" uzvarai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!