Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs atkal starp rezervistiem palika Bostonas "Bruins" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš un Vinipegas "Jets" aizsargs Artūrs Kulda.

"Bruins" bez Daugaviņa sastāvā "sausajā" ar 2:0 pieveica Tampabejas "Lightning". Uzvarētājiem vārtus otrajā periodā guva Deniss Seidenbergs un Daniels Peilē, bet "Bruins" vārtsargs Tūka Rasks atvairīja visus 30 pretinieku metienus, aizvadot otro "sauso" spēli pēc kārtas.

Tikmēr "Jets" bez Kuldas ierindā ar 2:4 zaudēja Monreālas "Canadiens". Vēl pēc otrā perioda "Jets" bija vadībā ar 2:1, taču trešā perioda sākumā nepilnu deviņu minūšu laikā "Canadiens" guva trīs vārtus, izcīnot uzvaru. "Jets" labā vārtus guva Džeimss Raits un Bleiks Vīlers, bet "Canadiens" rindās precīzi bija Renē Burkē, Brendans Galahers, Deivids Dešarnē un Makss Pakioreti.

"Jets" šī bija pēdējā spēle NHL saīsinātajā sezonā, un komanda nav arī iekļuvusi Stenlija kausa izcīņā, Austrumu konferencē ieņemot devīto vietu. Kulda pēc atgriešanās Ziemeļamerikā tā arī nepiedalījās nevienā spēlē un tagad varēs pievienoties Latvijas izlasei, lai palīdzētu valstsvienībai pasaules čempionātā.

Savukārt "Bruins" un "Canadiens" komandām ir pa 61 punktam, un tās dala Ziemeļaustrumu divīzijas pirmo vietu. "Bruins" vēl atlikušas divas spēles, bet "Canadiens" – viena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!