Foto: Reuters/Scanpix
Ar mainīgām sekmēm Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēles ceturtdien aizvadīja Latvijas hokejistu Artūra Kuldas un Kaspara Daugaviņa pārstāvētās komandas.

Kuldas pārstāvētā Vinipegas “Jets” Vinipegas "Jets" ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) savā laukumā pieveica Fīniksas "Coyotes".

Kulda šajā mačā laukumā pavadīja desmit minūtes un 12 sekundes, kuru laikā saņēma vienu divu minūšu noraidījumu, izdarīja vienu spēka paņēmienu un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem vienīgos vārtus guva Braiens Litls.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" vienība, kas ar 2:3 (1:1, 0:0, 1:2) piekāpās Dalasas "Stars" vienībai.

Daugaviņš šajā cīņā spēlēja 13 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā viņš veica vienu metienu pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja trīs metienus, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Senators" komandā vārtus guva Ēriks Kondra un Milans Mihaleks, bet "Stars" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Radeks Dvoržaks, Stīvs Otss un Ēriks Nīstrēms.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" ar 26 punktiem 25 spēlēs ieņem astoto vietu, bet "Jets" komanda ar 24 punktiem ir 13.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!