Foto: F64
"Optibet" Hokeja līgas (OHL) vicečempione "Kurbads" otrdien svinēja uzvaru regulārā čempionāta spēlē, sezonu turpinot bez zaudējumiem.

"Kurbads" viesos ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja turnīra pastarīti "Prizma"/IHS komandu.

Pateicoties Laura Ranceva gūtajiem vārtiem, "Kurbads" pirmo periodu uzvarēja ar 1:0, bet otrās trešdaļas 12.minūtē Mārtiņš Gipters dubultoja viesu pārsvaru, taču sešas minūtes vēlāk Ēriks Ozollapa to samazināja. Trešā perioda pirmajās četrarpus minūtēs Rancevs un Lauris Bajaruns panāca 4:1 "Kurbada" labā, Kristaps Riekstiņš ātri vienus vārtus atguva, bet trešdaļas astotajā minūtē Kirils Tambijevs atjaunoja trīs vārtu pārsvaru.

Ar 24 punktiem 12 spēlēs pirmo vietu OHL čempionātā ieņem "Kurbads", par trim punktiem mazāk 13 dueļos ir "Liepājai", tālāk seko "Olimp" ar 18 punktiem desmit mačos, bet labāko četrinieku ar 13 punktiem 11 spēlēs noslēdz "Mogo". "Zemgale"/LLU hokejisti nospēlējuši par spēli vairāk nekā "Mogo" un iekrājuši 12 punktus, Daugavpils "Dinaburga" tikusi pie septiņiem, "Rīgai" ar četriem punktiem ir septītā, bet par diviem mazāk ir "Prizma"/IHS komandai, kas ieņem pēdējo, astoto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!