Foto: Publicitātes foto
Grūtas uzvaras pirmajās "Optibet sporta bāra" Latvijas kausa izcīņas hokejā ceturtdaļfināla spēlē trešdien guva Ogres "Kurbada" un "Liepājas" komandas.

"Kurbads" savā laukumā ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) apspēlēja pirmās līgas vienību "Prizma"/"Pārdaugava". Vēl pēc divām trešdaļām "Kurbads" atradās priekšā vien ar 3:2, bet noslēdzošajās 20 minūtēs ieguva nedaudz drošāku pārsvaru.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Dāvis Straupe, bet pa reizei izcēlās Artjoms Ogorodņikovs, Aleksandrs Kerčs juniors, kuriem abiem arī pa rezultatīvai piespēlei, kā arī Toms Hartmanis.

Savukārt "Prizma"/"Pārdaugava" rindās izcēlās Kristaps Liepa un Valters Apfelbaums, bet divas rezultatīvas piespēles izpildīja Dāvis Pūliņš

Abu komandu atbildes spēle 9.novembrī risināsies Rīgā.

Tikmēr divu virslīgas vienību mačā trešdien "Liepāja" ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pārspēja vienu no čempionāta vājākajām komandām "Rīga". Pa vieniem vārtiem guva Bruno Zabis un Oļegs Ļaščenko, bet "sausā" palika liepājnieku vārtsargs Nils Grīnfogels, kuru nesen uz savu fārmklubu spēļu prakses iegūšanas nolūkā nosūtījusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo".

Šajā duelī atbildes spēle gaidāma jau nākamajā pirmdienā Liepājā, bet pēc tam Zabis pievienosies Latvijas izlases treniņnometnei.

Kā zināms, ar uzvaru Latvijas kausa ceturtdaļfinālu otrdien sāka "Zemgale"/LLU, kas ar rezultātu 8:5 (3:2, 2:3, 3:0) izbraukumā pieveica citu virslīgas vienību "Prizma".

Savukārt ceturtā pāra pirmajā mačā sestdien Latvijas čempioni "Mogo" uzņems pirmās līgas klubu "Daugavpils"/"LDz Cargo".

Līdz pat finālam uzvarētāji kārtās tiks noskaidroti pēc divās spēlēs gūtajiem kopvērtējuma punktiem, bet kausa izcīņas fināls paredzēts 4.februārī "Arēnā Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!