Foto: Publicitātes attēli

Ogres "Kurbads" komanda trešdien uzvarēja arī Latvijas hokeja virslīgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā, kamēr "Zemgale"/LLU vienībai sērijā izdevās panākt neizšķirtu.

"Kurbads" trešdien savā laukumā ar 10:3 (7:1, 2:2, 1:0) sagrāva "Rīgu", ko vada Latvijas izlases galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

Jau pirmās trešdaļas laikā mājinieki guva septiņus vārtus, pārliecinoši norādot, kurš ir favorīts šajā sērijā. "Kurbads" labā šajā mačā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās pieredzējušais Juris Štāls, kamēr Toms Hartmanis atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem.

Savukārt Reinis Ruks piedalījās visos trīs "Rīgas" vārtu guvumos, jo šajā mačā viņš izcēlās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet Romānam Glazkovam vieni vārti un divas piespēles.

Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām rezultāts kļuvis 2-0 par labu "Kurbads" komandai. Ogres vienība sēriju var noslēgt jau sestdien, kad trešais mačs notiks Rīgā.

Tikmēr "Zemgale"/LLU savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) apspēlēja "Prizmu".

Mača rezultāts tika atklāts 14.minūtē, kad vārtus guva Jelgavas vienības hokejists Juris Ziemiņš, kurš turklāt bija precīzs arī 37.minūtē, panākot jau 2:0 par labu "Zemgale"/LLU spēlētājiem. "Prizmai" vienus vārtus izdevās atgūt 53.minūtē, kad izcēlās Kristaps Liepa, bet turpinājumā viesiem panākt neizšķirtu neizdevās.

Līdz ar to sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1, bet trešā spēle notiks piektdien Rīgā.

Kā zināms, pusfinālam automātiski kvalificējušās regulārās sezonas divas spēcīgākās vienības "Liepāja" un "Mogo". Savukārt ārpus izslēgšanas turnīra palika regulārās sezonas vājākā komanda "Rīga 99"/"Tukums".

Iepriekšējā čempionātā triumfēja "Mogo" hokejisti, finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot "Kurbada" vienību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!