Foto: Publicitātes foto
Latvijas hokeja klubs "Liepāja" jau vairākus gadus Ziemassvētku laikā rīko labdarības spēli, aicinot līdzjutējus dāvināt mīkstās rotaļlietas.

Šogad labdarības hokeja spēle "Lāči lido" norisināsies 21.decembrī, plkst. 14:00, Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē. Šoreiz "Optibet" hokeja virslīgas ietvaros, Liepājā viesosies HK "Kurbads".

Šī spēle liepājniekiem jau ir kļuvusi par skaistu Ziemassvētku tradīciju, kuru gadu no gada rīko HK "Liepāja", aicinot apmeklētājus baudīt hokeju un pavadīt kopā laiku ar ģimenēm un draugiem, jo spēles ietvaros norisināsies arī dažādas atrakcijas, konkursi un izklaides visai ģimene, kā arī, pats galvenais notikums, mīksto rotaļlietu ziedošana bērniem un jauniešiem, kurus iepriecināt šajā svētku laikā. Jau tradicionāli "Liepāja" aicina uz spēli ņemt līdzi mīkstās rotaļlietas, kuras mest uz ledus laukumu, brīdī, kad mājinieku komanda gūs savus pirmos spēles vārtus.

Aizvadītajā gadā tika saziedotas 1594 rotaļlietas, kuras tika nogādātas bērniem Liepājā, tuvākajos novados, kā arī daļa rotaļlietas tika nogādātas Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!