Šveices hokeja virslīgas (NL) klubs Langnavas "Tigers" pagarinājis līgumus ar Latvijas uzbrucējiem Oskaru Lapinski un Darelu Dukuru vēl uz diviem gadiem, pirmdien paziņoja klubs savā "Facebook" lapā.

Klubs par līgumu pagarināšanu paziņoja par pieciem spēlētājiem.

"Līgumi ar jaunajiem un ambiciozajiem spēlētājiem Bastianu Gugenheimu (21 gadu vecs), Joelu Zalcgēberu (21), Dario Rorbahu (24) un Lapinski (20) pagarināti vēl uz diviem gadiem līdz 2024./2025.gada sezonas beigām," vēsta ieraksts kluba "Facebook" lapā. "Līgumu uz nākamajām divām sezonām saņem arī Latvijas junioru izlases spēlētājs Dukurs."

Lapinskis šosezon "tīģeru" rindās 23 spēlēs sakrājis sešus (1+5) rezultativitātes punktus. Viņš Langnavas kluba sistēmā ir kopš 2016./2017.gada sezonas.

Sešās spēlēs Latvijas izlasē uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem nav ticis.

Dukurs Langnavas kluba sistēmā ir kopš 2018./2019.gada sezonas. "Tīģeru" rindās NL viņš ir aizvadījis četras spēles, netiekot pie rezultativitātes punktiem.

Šosezon pārsvarā ir spēlējis Langnavas U-20 komandā, bet Šveices pēc spēka otrās līgas klubā "Langenthal" četrās spēlēs ticis pie rezultatīvas piespēles.

Latvijas izlases sastāvā aizvadījis divas spēles, rezultativitātes punktus negūstot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!