Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
DHK ‘Latgale’, ar 4:3 sestdien uzvarot „SMScredit.lv”, izvirzījušies trešajā pozīcijā Latvijas hokeja čempionāta virslīgā, kurā pārliecinoši līderi ir HK „Ozolnieki-MONARCH”, kas sestdien izcīnīja savu 15. uzvaru čempionātā.

Jau pēc pirmās trešdaļas DKH „Latgale” atradās vadībā ar 3:0 – vārtus guva Aleknsadrs Kerčs (seniors), Vitālijs Ļeščovs un Vladimirs Borovkovs, taču pēc otrā perioda rezultāts jau bija neizšķirts – 3:3. „SMScredit.lv” labā divus vārtus guva Gatis Gajevskis, vienus - Atvars Tribuncovs.

Uzvaras vārti šai mačā tika gūti nepilnas četras minūtes pirms spēles beigām, kad Andrejs Lukins vēlreiz izvirzīja vadībā DHL „Latgale”, un šoreiz latgaliešiem izdevās pārsvaru noturēt un svinēt uzvaru, kas ļāva viņiem apsteigt „SMScredit.lv” komandu Latvijas čempionāta kopvērtējumā.

Otrajā virslīgas spēlē HK „Ozolnieki-MONARCH” pārliecinoši, ar 9:2 (1:4, 9:3, 1:2) uzvarēja HK „Zemgale/LJSS”. čempionāta līderu labā divus vārtus guva Sergejs Durdins, pa vieniem - Vitālijs Gončaruks, Mihails Bogdanovs, Jānis Ozoliņš, Vadoms Solovjovs, Aldis Pizāns, Nikolajs Jakovļevs un Jānis Lukaševskis.

Čempionāta kopvērtējumā „Ozolnieki-MONARCH” ir ieguvuši 47 punktus, otrajā vietā esošajiem „Liepājas Metalurgs II” ir 37 punkti, vēl par četriem punktiem mazāk ir DHL „Latgale”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!