Foto: AFP/Scanpix/LETA
Ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izpaliks latviešu duelis, jo Bufalo "Sabres" rindās spēlē pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" laukumā nedosies Zemgus Girgensons.

Girgensons otrdien izlaida maču pret Dalasas "Stars", bet tagad treneri nolēmuši latvieti nesūtīt laukumā jau otro maču pēc kārtas, kas risināsies Bufalo. Girgensons šosezon guvis tikai trīs vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles, turklāt jau 33 spēles nespēj pārspēt pretinieku vārtsargu.

Savukārt "Penguins" rindās otro maču pēc kārtas otrajā uzbrucēju maiņā laukumā dosies Bļugers, kurš treniņos darbojās kopā ar "Penguins" zvaigznēm Jevgeņiju Malkinu un Filu Keselu.

Bļugers tikai janvāra beigās debitēja NHL, un kopš tā brīža 16 spēlēs guvis trīs vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

NHL kopvērtējumā Austrumu konferencē "Sabres" ar 69 punktiem 69 spēlēs ieņem 12. vietu un praktiski zaudējusi cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā. "Penguins" hokejisti uzvarējuši piecās no pēdējām sešām spēlēm, bet Austrumu konferencē Pitsburgas komanda ar 85 punktiem 70 spēlēs ieņem sesto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!