Foto: F64
Vairāki Latvijas hokejisti piektdien izcēlās ar rezultativitātes punktiem Čehijas spēcīgākās hokeja līgas spēlēs.

Aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" ar 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) savā laukum;a uzveica Brno "Kometa" vienību.

Bičevskis šajā spēlē nepiedalījās, bet Cibuļskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli pirmajā vārtu guvumā. Aizsargs nospēlēja 21 minūti un 20 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl rezultatīvu maču aizvadīja aizsargs Ralfs Freibergs un uzbrucējs Edgars Kulda, kuru pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 3:5 (2:1, 0:2, 1:2) zaudēja Plzeņas "Škoda".

Freibergs spēlēja 23 minūtes un 37 sekundes, atdodot rezultatīvu piespēli trešajā vārtu guvumā. Tāpat viņš maču pabeidza neitrālu lietderības koeficientu, kā arī vienreiz apdraudēja pretinieku vārtus. Savukārt Kulda atdeva rezultatīvu piespēli otrajā vārtu guvumā, bet kopumā laukumā pavadīja 17 minūtes un 19 sekundes, divreiz metot pa vārtiem un tiekot pie neitrāla koeficienta.

Savukārt citā mačā uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" ar 2:0 (2:0, 0:0, 0:0) uzveica Litvīnovas "Verva". Bukarts spēlei nebija pieteikts, bet Galviņš 18 minūšu un trīs sekunžu laikā trīsreiz meta pa pretinieku vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Kopvērtējumā "Mountfield" ar 20 punktiem astoņos mačos ir līdere, bet "Ocelārži" ar sešiem punktiem septiņās spēlēs ierindojas 11.vietā, kamēr "PSG Berani" atrodas 12.pozīcijā ar tādu pašu statistiku kā "Ocelārži".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!