Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs ceturtdien Kolumbusas "Blue Jackets" un Sanhosē "Sharks" komandas izcīnīja uzvaras, savukārt Pitsburgas "Penguins" piedzīvoja sagrāvi. Latvijas hokejisti savu komandu spēlēs laukumā nedevās.

Kolumbusas "Blue Jackets" vienība ar rezultātu 6:3 pārspēja Floridas "Panthers".

"Blue Jackets" vārtus šajā mačā sargāja Žans Fransuā Berubē, kurš atvairīja 39 no 42 pretinieku metieniem. Jau vēstīts, ka Kolumbusas komandas pamatvārtsargs Elvis Merzļikins ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

Uzvarētājiem vārtus šajā mačā guva Patriks Laine, Būns Dženers, Gabriels Karlsons, Kols Silindžers, Džastins Denforts un Olivers Bjorkstrands. Savukārt "Panthers" rindās precīzi bija Sems Benets, Džonatans Huberdo un Makenzijs Vīgars.

Citā spēlē Sanhosē "Sharks" ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ņujorkas "Islanders".

Rūdolfs Balcers šajā mačā nepiedalījās. Iepriekšējā mačā viņš guva savainojumu pēc uzņemta spēka paņēmiena un šoreiz palika ārpus pieteikuma.

Pēcspēles metienos uzvaru "Sharks" komandai nodrošināja Logans Kutūrs, bet vārtos Džeimss Reimers atvairīja 44 no 47 pretinieku metieniem.

Savukārt Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 1:6 kapitulēja Ņūdžersijas "Devils".

Teodors Bļugers atsācis treniņus ar komandu pēc žokļa savainojuma, bet spēlēs piedalīties vēl nevar.

Jevgeņijs Malkins guva vienīgos "Penguins" vārtus, bet uzvarētājiem divreiz precīzs bija Jespers Brats, bet Niko Hišīrs guva vārtus un izdarīja divas piespēles, savukārt Džeiks Hjūzs iekrāja trīs rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!