Foto: LETA

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties Soču olimpiskajām spēlēm, aizvadīs piecas pārbaudes spēles, vēsta Latvijas hokeja federācija (LHF).

Latvijas hokeja izlase laika posmā no 4. līdz 11. novembrim mājās divas reizes sacentīsies ar Krievijas hokejistiem, savukārt laika posmā no 16. līdz 22.decembrim Latvijai ir paredzētas divas spēles izbraukumā ar Vācijas izlasi.

Pēdējā pārbaude pirms olimpiskajām spēlēm ir paredzēta nākamā gada 10. februārī, kad Latvijas komanda Sočos sacentīsies ar Austrijas vienību.

Olimpisko hokeja turnīru Latvijas izlase uzsāks 12. februārī ar spēli pret aizvadītā pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvējiem Šveices izlases hokejistiem. Latvijas izlase otro maču turnīrā aizvadīs 14.februārī, kad mūsējo pretinieki būs Čehija. Dienu vēlāk Latvijas valstsvienība sacentīsies ar pasaules čempioniem zviedriem. 18.februārī būs kvalifikācijas spēles ceturtdaļfinālam, kas norisināsies 19.februārī, bet pusfināli tiks aizvadīti 21.februārī.

Nākamā gada pavasarī Latvijas hokeja izlase "Euro Hockey Challenge" tūres ietvaros izbraukumā divas reizes sacentīsies ar Somiju un Krieviju, bet mājās ar Franciju. Spēļu norises datumi vēl tiks precizēti.

Kā zināms, Latvijas hokeja valstsvienība 2014. gada Pasaules čempionāta augstākās divīzijas B apakšgrupā sacentīsies ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!