Foto: LHF

Trešdien, 20. aprīlī, plkst. 15.00, Karlovi Vari pilsētā Latvijas U-18 hokeja valstsvienība aizvadīs pārbaudes spēli ar vienaudžiem no Čehijas, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Šī Oļega Sorokina vadītajai U-18 komandai būs pēdējā pārbaudes pirms pasaules čempionāta elites divīzijā, kas no 23. aprīļa līdz 1. maijam norisināsies Vācijas pilsētās Landshūtē un Kaufbeirenē.

Gatavojoties atbildīgajam turnīram, Latvijas U-18 izlasei kopumā bija paredzēts aizvadīt trīs pārbaudes spēles. Pirms tam Latvijas jauniešu izlase 8. un 13. aprīlī spēkojās ar Latvijas nacionālās valstsvienības kandidātiem.

Pasaules čempionātu elites divīzijā Latvijas jauniešu izlase sāks 23. aprīlī pret Zviedriju. Nākamajā dienā Latvija tiksies ar Somiju, bet apakšgrupas turnīru noslēgs 26. aprīlī pret Šveici. Savukārt ceturtdaļfināli notiks 28. aprīlī.

Jāizceļ, ka no šī gada U-18 pasaules čempionāta elites neizkritīs neviena komanda, bet divas komandas plānots pacelt uz 2023. gada turnīru.

Darbā ar Latvijas U-18 izlasi Oļegam Sorokinam asistēs Juris Ozols un Herberts Vasiļjevs, kā arī vārtsargu treneris Edgars Lūsiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!