Foto: lhf.lv

15. decembra pusnaktī noslēdzoties līdzjutēju balsojumam par Latvijas hokeja virslīgas un 1. līgas "Zvaigžņu spēles" starta četriniekiem - vārtsargs, aizsargs un divi uzbrucēji -, kļuvuši zināmi tie spēlētāji, kas iekļuvuši visu četru komandu sākumsastāvos.

Dienvidu komandas sākuma sastāvu veidos HK "Zemgale/LLU" pārstāvji: vārtos Rihards Cimermanis, aizsardzībā Rinalds Rosinskis, uzbrukumā Olafs Aploks un Niklāvs Birovs. Arī Ziemeļu komandas starta četrinieku veidos viena kluba spēlētāji: vārtsargs Henrijs Ančs, aizsargs Krišs Lipsbrgs, uzbrucēji Juris Ziemiņš un Raimonds Vilkoits (visi - HK "Mogo").

Rietumu komandā visvairāk balsu saņēma vārtsargs Vadims Miščuks, aizsargs Kristers Freibergs, uzbrucēji Māris Diļevka (visi - HK "Liepāja") un Vladislavs Nazarovs ("Liepāja juniors"). Austrumu komandas sākumsastāvā ir iebalsoti vārtsargs Mārtiņš Raitums, aizsargs Mārtiņš Gipters, uzbrucēji Bruno Zabis (visi HK "Kurbads") un Ivans Kokins (Daugavpils "LDz/Cargo").

Kā ziņojām, Dienvidu komandu vadīt ir uzticēts HK "Zemgale/LLU", "Pārdaugava" un HK "Tukums/Stiga RM" galvenajiem treneriem Haraldam Vasiļjevam, Gundaram Gailim un Jānim Svitiņam. Arī Rietumu komanda tiks pārstāvēta ar trim treneriem, ar liepājniekiem Igoru Ļebedevu un Aleksandru Cicurski, kā arī HK "Venta2002" treneri Robertu Grosbergu.

Austrumu komandu vadīt ir uzticēts HS "Rīga" trenerim Igoram Smirnovam, savukārt Ziemeļu komandā Oļegu Sorokinu nomainīs pieredzes bagātais hokeja speciālists Miahils Beksašnovs, kurš nule kā atzīmēja savu 70. jubileju.

Zvaigžņu spēles pasākuma ietvaros tiks aizvadīts četru komandu mini turnīrs, spēlējot formātā "trīs pret trīs". Katra komanda tiks komplektēta no viena vārtsarga, trijiem aizsargiem un sešiem uzbrucējiem. Atlikušo divu maiņu spēlētājus noteiks direktorāta izvēlētie treneri.

Latvijas hokeja virslīgas un 1. līgas "Zvaigžņu spēle" notiks 26. decembrī Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!