Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Disciplinārā komiteja izteikusi brīdinājumus Lietuvas hokeja klubus par organizatoriskajām nepilnībām "Optibet" hokeja līgas (OHL)spēlēs, draudot ar naudas sodiem atkārtotu pārkāpumu gadījumā, vēsta LHF.

Jau vēstīts, ka "Mogo"/LSPA hokejistu izbraukuma spēle pret Elektrēnu "Airwell Energija" netika pabeigta sliktās ledus kvalitātes dēļ. "Mogo"/LSPA tika pie tehniskās uzvaras ar 2:0.

LHF izteica Elektrēnu klubam brīdinājumu par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot, ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem tiks piemēroti naudas sodi.

Tāpat brīdinājums par organizatoriskajām nepilnībām pirmajās mājās spēlēs izteikts arī Viļņas "7bet-Hockey Punks" un "Kaunas City" klubiem par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot, ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem tiks piemēroti naudas sodi.

Pie naudas soda tikusi "DLSS/Dinaburga" vienība, kuras spēlē pret un "7bet-Hockey Punks" trūka video kameras aiz abiem laukuma vārtiem. Daugavpils klubam būs jāmaksā 100 eiro par šo pārkāpumu.

Brīdinājums izteikts arī čempionvienībai "Zemgale"/LLU, par kuras iespējamajiem čempionāta nolikuma pārkāpumiem ziņoja "Mogo"/LSPA. Jelgavas klubam izteikts brīdinājums par pārkāpuma nepieļaujamību, nosakot, ka turpmāk par šāda rakstura pārkāpumiem tiks piemēroti naudas sodi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!