Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācija (LHF) sezonas noslēgšanās dēļ nesteigsies ar lēmumu par "Optibet" hokeja līgas (OHL) kluba "Olimp" hokejista Reiņa Mārtiņa Lejnieka pārsteidzoši agresīvo rīcību pēc OHL ceturtās un noslēdzošās finālspēles.

"Olimp" vienības pārstāvis Reinis Mārtiņš Lejnieks pirmdien uzreiz pēc ceturtās finālspēles beigām ar dūrēm sagaidīja gaviļnieku Kristapu Roķi, kurš nupat "Zemgale"/LLU komandas sastāvā bija kļuvis par Latvijas čempionu hokejā.

Lejnieks incidenta laikā izpildīja gan sitienu ar nūju, gan pēc tam vēlreiz centās Roķim iesist. Notikušo iemūžināja arī aģentūras LETA fotogrāfs Edijs Pālens.

LHF informēja portālu "Delfi", ka LHF disciplinārā komisija (DK) nākamajā sēdē "noteikti apspriedīs šo incidentu". Tās norises datums un laiks šobrīd gan nav ieplānots. "Tā kā sezona ir noslēgusies, ar lēmumu nesteigsies," portālam norādīja LHF pārstāvis.

Spēles protokolā lasāms, ka Lejniekam pēc mača noslēgšanās par rupjību piešķirtas divas soda minūtes.

Ziņots, ka Jelgavas vienība pirmdien pirmo reizi kluba vēsturē kļuva par Latvijas čempioni. Sērijai papildu emocijas sagādāja asumi starp abu komandu pārstāvjiem. Arīdzan sērijas trešā spēle noslēdzās ar masveida konfliktu, Kirilam Tambijevam uzsākot kautiņu ar Patriku Ozolu. Komandu drūzmēšanās laikā bija arī manāms incidents starp Lejnieku un Roķi, "Olimp" pārstāvim saķerot sava pretinieka galvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!