Foto: LETA

Līdzās tām hokeja lielvalstīm, uz kuru spēlēm biļetes pazūd pirmās, liela interese ir arī par Latvijas hokeja izlases spēlēm 2016. gada pasaules čempionātā, kas notiks Krievijā, liecina pārdoto biļešu statistika.

Čempionāta rīkotāji ziņo, ka lielākā interese A grupā ir par biļetēm uz Krievijas, Čehijas, Šveices un Latvijas izlašu spēlēm, kamēr B grupā pieprasītākās ir Somijas, Slovākijas, Baltkrievijas un Ungārijas valstsvienību spēles.

Kā zināms, A grupā, kas spēlēs Maskavā, bez nosauktajām četrām komandām ir arī Zviedrija, Dānija, Norvēģija un Kazahstāna, bet B grupā vēl arī Kanāda, ASV, Vācija un Francija.

Mēneša laikā kopš sākusies abonementu tirdzniecība uz nākamā gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm, tās iegādājušies līdzjutēji no 25 pasaules valstīm, ieskaitot Singapūru un ASV. Līdz decembra sākumam bija pārdots vairāk kā 17 tūkstoši biļešu, atklājuši rīkotāji.

Sākot ar 26. jūliju pārdošanā nonāks arī biļetes uz atsevišķām spēlēm. Līdz tam hokeja cienītāji var iegādāties tikai abonementus uz trim līdz 24 spēlēm.

2016. gada pasaules hokeja čempionāts iesāksies 6. maijā ar Latvijas un Zviedrijas izlašu spēli, kurai piešķirts pirmais kārtas numurs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!