Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē svētdien "Liepājas metalurgs 2" komanda ar rezultātu 6:3 (1:1, 3:0, 2:2) pārspēja "SMScredit.lv" vienību.

Šajā mačā uzvarētājiem divus vārtus guva Māris Diļevka, bet pa reizei precīzi bija Eduards Ivanovs, Egils Kalns, Kārlis Ozoliņš un Daniels Bogdzjuls.

Savukārt ambiciozās "SMScredit.lv" komandas labā divus vārtus guva Sergejs Višegorodcevs, bet vienu reizi precīzs bija Valentīns Feoktistovs.

Šis "SMScredit.lv" komandai bija trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs.

Kopvērtējumā pēc šī mača pārliecinošā līderpozīcijā joprojām ar 35 punktiem 12 spēlēs atrodas "Ozolnieki/Monarch" komanda, bet " Liepājas metalurgs 2" ar 25 punktiem pakāpās uz otro vietu. Trešā ar 23 punktiem ir "SMScredit.lv" vienība, bet pie 22 punktiem 11 cīņās tikusi "Zemgale"/JLSS.

Daugavpils "Latgale" ar 18 punktiem desmit spēlēs ieņem piekto vietu, bet pa 12 punktiem ir "Rīga"/LSPA un Lietuvas kluba Elektrēnu "Enerģija-Orakulas" kontā.

Astotajā vietā atrodas "Rīga/Prizma" komanda, kuras kontā ir septiņi punkti, bet pēdējo, devīto vietu ieņem "Ogres" hokejisti ar pieciem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!