Foto: F64

Otro graujošo uzvaru divu dienu laikā kārtējā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) B divīzijas regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja Latvijas komanda "Liepājas metalurgs", kas savā laukumā nosacītajā izbraukuma mačā pārliecinoši uzvarēja Kišiņevas "Platina" komandu no Moldovas.

Liepājas hokejisti uz sava ledus bija pārāki pār "Platina" komandu ar rezultātu 9:0 (1:0, 3:0, 5:0).

Liepājas komandas labā ar tā saukto "hat-trick" jeb trim gūtiem vārtiem izcēlās Klāvs Plancis, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm partneriem atzīmējās Juris Ziemiņš.

Abas vienības savā starpā tikās arī ceturtdien, kad ar 8:2 arī uzvarēja Liepājas komandas hokejisti.

MHL B grupas Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 71 punktu 30 mačos atrodas līderpozīcijā, bet "Platina" vienība pie punktiem vēl nav tikusi un ir pēdējā vietā.

Jau ziņots, ka MHL B divīzijā šosezon 31 komanda sadalīta trīs divīzijās. Visas trīs Latvijas vienības - "Liepājas metalurgs", "Juniors" un "Prizma"/"Rīga" iekļautas Ziemeļrietumu divīzijas dalībnieku vidū, kurā kopā ir 11 vienības no Krievijas, Latvijas, Lietuvas un Moldovas. Šīs 11 komandas regulārajā čempionātā aizvadīs pa četrām spēlēm ar citām savas divīzijas vienībām.

Jau vēstīts, ka MHL A divīzijā jau trešo sezonu pēc kārtas startē "Rīgas" komanda.

Paredzams, ka pēc sezonas divas vājākās A divīzijas komandas izkritīs uz B divīziju, bet uz augšu pakāpsies tikai viena komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!