Ar trim vārtiem izceļoties Lietuvas izlases uzbrucējam Markam Kaļeiņikovam, "Liepājas" komanda otrdien svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē.

Liepājnieki viesos ar rezultātu 6:3 (1:0, 3:2, 2:1) pārspēja "Prizma"/IHS vienību.

Kaļeiņikovs pirmos vārtus guva jau 24. sekundē, bet nākamreiz izcēlās otrā perioda astotajā minūtē, kad panāca rezultātu 2:0. Pāris minūšu laikā vēl pa ripai mājinieku vārtos ieraidīja Bruno Zabis un Iļja Žučkovs.

Trešdaļas otrajā pusē Armands Bērziņš un Rihards Dombrovskis dažās minūtēs divus vārtus atguva, bet trešā perioda devītajā minūtē Kristaps Riekstiņš viesu pārsvaru samazināja līdz minimumam. Tiesa, Kaļeiņikovs pēc 16 sekundēm atjaunoja divu vārtu pārsvaru, bet 98 sekundes pirms finālsvilpes Zabis panāca rezultātu 6:3.

Kaļeiņikovs un Zabis maču noslēdza ar četriem punktiem katrs.

OHL čempionātā ar 46 punktiem 27 spēlēs pirmo vietu ieņem "Olimp", tālāk ar 44 punktiem 30 dueļos seko "Liepāja", bet 42 punkti 28 mačos ir "Kurbads" komandai. "Mogo" ir 39 punkti 28 mačos, 30 punkti 30 cīņās ir "Zemgale"/LLU komandai, bet pirmo sešinieku ar 21 punktu 29 mačos noslēdz Daugavpils "Dinaburga".

Uz pirmspēdējo, septīto vietu pirmo reizi šajā sezonā pakāpusies "Prizma"/IHS, kas iekrājusi 13 punktus 29 dueļos, bet Hokeja skolai "Rīga" 29 mačos ir par vienu punktu mazāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!