Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Tampabejas "Lightning" trešdien, spēlējot bez savainotā Rūdolfa Balcera, piedzīvoja neveiksmi, kamēr citā mačā pie sestā panākuma pēc kārtas tika Minesotas "Wild" hokejisti.

"Lightning" izbraukumā ar rezultātu 4:7 (2:2, 1:1, 1:4) atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu.

Tampabejas vienības rindās ar precīziem metieniem izcēlās Alekss Kilorns, Breidens Points, Ross Koltons un Ņikita Kučerovs. Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Dilans Larkins un Maikls Rasmusens, kurš arī tika pie divām rezultatīvām piespēlēm, bet pa vienai ripai viesu komandas vārtos raidīja Dāvids Perons, Elmers Sēderblūms un Olli Mata.

Braiens Elliots "Lightning" vārtos tika galā ar 24 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Ville Huso atvairīja 34 ripas.

Balcers guva savainojumu novembra beigās un kopš tā laika atrodas ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā.

"Ligtning" ar 41 izcīnītu punktu 32 aizvadītos mačos Austrumu konferencē atrodas sestajā vietā, kamēr "Red Wings" ar 35 punktiem 32 spēlē ierindojas desmitajā pozīcijā.

Tikmēr citā spēlē "Wild" viesos ar rezultātu 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) guva panākumu pār Anaheimas "Ducks".

Minesotas sesto panākumu pēc kārtas sekmēja Mets Boldijs, kurš izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kamēr vēl pa vienai reizei mājinieku vārtsargu pārspēja Joels Ēriksons-Eks, Konors Devārs un Raiens Hartmans. Vienīgos "Ducks" guva Meisons Maktevišs.

Viesu vārtus sargāja Marks Andrē Flerī, kurš atvairīja 21 metienu, bet mājinieku vārtos Lukāšs Dostāls tika galā ar 38 metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!