Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Krievijas hokejists Andrejs Vasiļevskis otrdien jau trešo reizi pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē palika nepārspēts, tādējādi palīdzot savai komandai Tampbejas "Lightning" izcīnīt uzvaru.

"Lightning" viesos ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Dalasas "Stars".

Vasiļevskis šajā spēlē tvēra visus 28 pretinieku metienus un aizvadīja jau trešo "sauso" spēli pēc kārtas.

Ondrežejs Palāts pirmā perioda astotajā minūtē realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 1:0, bet otros vārtus viesiem izdevās gūt piecas sekundes līdz mača beigām, kad ripu tukšos vārtos raidīja Janni Gords.

Citā spēlē Ņūdžersijas "Devils" mājās ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:2) piekāpās Ņujorkas "Islanders". Uzvarētāju labā vārtus guva Olivers Valstrēms un Anderss Lī, bet vienīgos "Devils" vārtus 14 sekundes līdz spēles beigām guva Mailzs Vuds.

Tāpat savā laukumā zaudējumu piedzīvoja Nešvilas "Predators", kas ar 2:4 (0:2, 0:1, 2:1) piekāpās Karolīnas "Hurricanes". Karolīnas komandai šī bija jau trešā uzvara pēc kārtas.

Sebastians Aho Karolīnas komandas labā guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja Džordans Stāls. "Predators" komandā precīzus metienus izpildīja Kalle Jērnkroks un Matīass Ekholms.

Tikmēr Kanādā Vinipegas "Jets" mājās ar 5:2 (2:1, 1:1, 2:0) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

Bleiks Vīlers un Kails Konors "Jets" komandā izcēlās ar 1+2, bet Markam Šeifelem trīs rezultatīvas piespēles. Vankūveras klubā vārtus guva Džonatans Taners Millers un Elīass Petešsons.

Citviet Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) uzveica Otavas "Senators". Mājinieku galvenajam trenerim Dominikam Dušarmam šī bija pirmā uzvara pie "Canadiens" stūres.

Brendans Galagers un Džefs Petrijs uzvaru kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet "Senators" komandas vienīgos vārtus otrā perioda pirmspēdējā minūtē guva Artjoms Zubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!