Slovākijas hokeja izlases uzbrucējs Marsels Hosa arī nākamajā sezonā ļoti vēlētos palikt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo", tomēr pagaidām viņš par savu nākamās sezonas klubu neko vēl nezina.

"Pagaidām neko nezinu. Notiek sarunas ar vairākiem klubiem, ieskaitot "Dinamo"," pēc Slovākijas hokeja izlases pārbaudes spēles ar Latviju ceturtdien izteicās Hosa, kurš pagājušajā sezonā kļuva par Latvijas komandas rezultatīvāko spēlētāju.

"Ļoti gribētu palikt Rīgā, tomēr sarunas veic aģents un lielāka skaidrība varētu būt pēc pasaules čempionāta," atzina Hosa. "Ja man būs iespēja pretendēt uz vietu kādā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā, tad neatteikšos, tomēr, visticamāk, arī nākamajā sezonā spēlēšu kādā no KHL klubiem."

"Rīgā labprāt paliktu lielisko līdzjutēju un fantastiskās atmosfēras dēļ," pastāstīja hokejists, kurš guva vārtus arī ceturtdienas mačā, kurā Slovākija izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:2.

Aizvadītajā sezonā nospēlētajās 52 spēlēs Hosa guva 22 vārtus un izpildīja 22 rezultativitātes piespēles, ar 44 rezultativitātes punktiem ierindojoties 17.vietā KHL regulārās sezonas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Savukārt Gagarina kausa izcīņā Hosa trijās spēlēs guva vēl divus vārtus.

Savā karjerā NHL čempionātā Hosa ir aizvadījis septiņas sezonas, 251 spēlē izdarot 33 precīzus raidījumus un izpildot 32 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!