Par aizvadītā mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas virslīgas hokeja čempionātā ir atzīts HK "Liepāja" aizsargs Mārtiņš Gipters, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Viņš janvārī piecās spēlēs sakrājis 9 rezultativitātes (3+6) punktus. Giptera pārstāvētā HK "Liepāja" komanda janvārī izcīnīja četras uzvaras un ar 49 punktiem turnīra tabulā ieņem trešo vietu.

25 gadus vecais Gipters ir savas komandas un visa čempionāta rezultatīvākais aizsargs. Kopumā 24 spēlēs viņš guvis 15 vārtus un atdevis 18 rezultatīvas piespēles. Jāatzīmē aizsarga lieliskā spēle pret HK "Kurbads" vienību. "Liepājas" komandas uzvarā ar 6:3, Gipters guva divus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HS "Rīga/Prizma" vārtsargs Edgars Lūsiņš, oktobrī par vērtīgāko tika atzīts HK "Mogo" spēlētājs Vladimirs Mamonovs, novembrī HK "Liepāja" snaiperis Bruno Zabis. Janvārī vērtīgākā spēlētāja balva tika HK "Kurbads" veterānam Aleksandram Macijevskim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!