Foto: hclada.ru

Latvijas hokeja izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda pirmdien savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 1:4 (0:2, 0:2, 1:0) iepriekšējās sezonas Gagarina kausa finālistei Kazaņas "Ak Bars".

Pirmajā periodā viesu labā divus vārtus guva Mihails Varnakovs, bet otrajā trešdaļā ar precīziem metieniem viņam piebalsoja Dmitrijs Obuhovs un zviedrs Oskars Millers.

Goda vārtus mājinieki guva vien četras sekundes līdz pamatlaika beigām, kad precīzs bija Aleksejs Mastrjukovs.

Masaļskis laukumā bija visu spēles laiku un atvairīja 25 no 29 pretinieku komandas mestajām ripām.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā mačā Masaļskis piedzīvoja debiju "Lada" rindās regulārajā čempionātā, ar 3:1 pārspējot Maskavas "Spartak" hokejistus.

Kā zināms, Toljati vienībā par galvenā trenera palīgu strādā latviešu speciālists Artis Ābols.

Austrumu konferencē līderes ar septiņiem punktiem ir Omskas "Avangard" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", kamēr "Lada" ar trim punktiem četros mačos ir trešā vājākā komanda konferencē.

Tikmēr Rietumu konferences kopvērtējuma līderis ar maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem trīs spēlēs ir Somijas klubs Helsinku "Jokerit", kamēr Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Dinamo" vienībai ir astoņi punkti, bet par punktu mazāk iekrājis Rīgas "Dinamo".


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!