Foto: F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis sestdien aizvadītajā pārbaudes spēlē pret Krievijas otro valstsvienību pārsitis zodu, kā arī guvis smadzeņu satricinājumu, noskaidroja aģentūra LETA.

Piektdien un sestdien Masaļskis aizvadīja savas pirmās oficiālās spēles šosezon, stājoties vārtos abās cīņās pret Krievijas otro izlasi. Sestdienas maču gan vārtsargs nespēja pabeigt, jo trešās trešdaļas beigu daļā pēc spēcīgas sadursmes ar pretinieku spēlētāju nespēja cīņu turpināt un laukumu atstāja, spēcīgi grīļojoties.

Sadursmē ar pretinieku spēlētāju Masaļskis pārsitis zodu, tomēr citas sejas traumas viņš nav guvis. Jau uzreiz pēc mača vārtsargs nokļuva mediķu rokās, lai pārsistais zods tiktu sašūts.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs, Masaļskim konstatēts smadzeņu satricinājums un viņam aptuveni turpmākās divas nedēļas noteikts gultas režīms. Līdz ar to pieredzējušajam vārtsargam no hokeja spēlēšanas būs jāatturas vairākas nedēļas, kas varētu apgrūtināt kluba meklējumus.

Iepriekšējās trīs sezonas Masaļskis aizvadījis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Hantimansijskas "Jugra" sastāvā, tomēr jaunu darba vietu 33 gadus vecais Latvijas vārtsargs nav atradis vēl līdz pat šim brīdim.

Ar mačiem pret Krievijas otro izlasi Latvijas valstsvienība uzsāka gatavošanos nākamā gada Soču ziemas olimpiskajām spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!