Foto: DELFI

Maskavā nogalināts bijušais PSRS izlases, Maskavas CSKA un Voskresenskas "Himik" vārtsargs Viktors Tolmačovs, un aizdomās par nogalināšanu aizturēta viņa meita, ziņo vietējie mediji.

Sieviete esot mēģinājusi noslēpt tēva nāves faktu, taču policija viņas dzīvoklī atrada Tolmačova līķi ar durtām un grieztām brūcēm. Maskavas policijas pārvaldes preses dienests neatklāja bojā gājušā personību, taču pēc aģentūras "RIA" rīcībā esošās informācijas tas ir bijušais hokejists.

"Pēc izmeklētāju versijas, sieviete pagaidām nenoteiktā laika periodā, bet ne vēlāk kā 2017. gada 22. septembrī, atrodoties daudzdzīvokļu nama dzīvoklī kopā ar savu tēvu, izdarījusi viņam vismaz divus dūrienus ar nazi krūšu rajonā. No gūtajām traumām 1939. gadā dzimušais vīrietis gājis bojā notikuma vietā," paziņojusi Maskavas policijas pārvaldes vadītāja vecākā palīdze Jūlija Ivanova.

Laikā no 1963. līdz 1966. gadam Tolmačovs pārstāvēja Maskavas CSKA vienību, taču pēc konflikta ar treneri Borisu Kulaginu viņš tika izslēgts no komandas un pārgāja uz "Himik". PSRS izlasē Tolmačovs aizvadījis 10 spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!