Foto: sport.ch
Šveices hokeja klubs "Bern" joprojām meklē risinājumu, kā atbrīvoties no pieredzējušā latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa, vietējam laikrakstam "Berner Zeitung" pavēstīja kluba ģenerālmenedžeris Endrū Ebets. Sagaidāms, ka hokejists jaunajai sezonai vēl gatavosies Bernes komandas sastāvā.

Daugaviņam līgums ar "Bern" ir vēl uz nākamo sezonu, taču jau martā Šveices mediji vēstīja, ka klubs pārbūves procesa ietvaros vēlas no 34 gadus vecā latvieša atbrīvoties.

Kā "Berner Zeitung" sacīja Ebets, virtuāla Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlētāju tirgus slēgšana apgrūtinājusi iespējas atrast hokejistiem jaunas darba vietas, tāpēc pagaidām Daugaviņa situācijai risinājums vēl neesot atrasts. Viņš gan pauda cerību, ka šajā vasarā tas izdosies.

Daugaviņš iepriekšējā sezonā Bernes komandas sastāvā 34 mačos izcēlās ar 25 (10+15) rezultativitātes punktiem. Klubs gan sezonu noslēdza vien 11. vietā un palika bez iespējas piedalīties izslēgšanas turnīrā. "Bern" par Šveices čempioni kļuvusi 16 reižu, turklāt pēdējo desmit gadu laikā tas izdevies četras reizes.

Pirms aizbraukšanas uz Šveici latvietis septiņas sezonas spēlēja KHL.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!