Foto: F64

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, iespējams, veicis pārrunas ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" vadību, lai runātu par komandas galvenā trenera amata pārņemšanu, bet šādam piedāvājumam esot atteicis.

"Canadiens" vienības ģenerālmenedžeris Marks Berževins viesojies Krievijā, kur viņš veica pārrunas ar 19 gadus vecā Maskavas CSKA uzbrucēja Aleksandra Romanova pārstāvjiem. Taču funkcionārs esot arīdzan ticies ar Hārtliju, sākotnēji ziņoja Monreālas sporta radio stacija "91.9 Sports".

Hārtlijs kopš 2018./2019. gada sezonas vada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Omskas "Avangard", darbu paralēli apvienojot ar Latvijas izlases vadīšanu, kuru viņš trenē kopš 2016. gada.

Informāciju par "Canadiens" vadības un Hārtlija tikšanos noliedzis gan portāla "hockeybuzz.com" žurnālists Aivis Kalniņš, gan "Canadiens" sabiedrisko attiecību pārstāvis Pols Vilsons.

Savukārt aģentūra TASS atklājusi, ka Berževins un Hārtlijs runājuši pa telefonu: "Marks Berževins Krievijā nesatika Bobu Hārtliju, taču viņi runāja pa telefonu. Hārtlijs teicis, ka viņš nekur nedosies."

Monreālas komanda šobrīd zaudējusi astoņas spēles pēc kārtas, bet lielu kritikas devu izpelnījies tās galvenais treneris Klods Žuljēns. Speciālists kluba vadību pārņēma 2016./2017. gada sezonas laikā, Monreālas vienībai tosezon izstājoties pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā. Klubs kopš tās sezonas nav sasniedzis "play-off".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!