Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas turpina gatavošanos sezonas atsākšanai, un Kolumbusas "Blue Jackets" treniņspēlē uzvaru izcīnīja latvieša Elvja Merzļikina pārstāvētā komanda, vēstīts kluba mājaslapā internetā.

"Blue Jackets" treniņspēlē sacentās baltā un zilā komanda. Merzļikins pārstāvēja balto komandu, kas izcīnīja uzvaru ar rezultātu 7:3. Zilās komandas vārtus sargāja soms Jonass Korpisalo.

Baltās komandas labā divus vārtus guva Būns Dženers, bet pa vienam precīzam metienam izdevās Aleksandram Venbergam, Devinam Šoram, Gustam Nīkvistam, Kemam Atkinsonam un Emīlam Bemstromam. Pretinieku komandā vārtus guva Pjērs Luks Dubuā, Kevins Stenlunds un Neitans Gebrs.

Merzļikins un Korpisalo šajā laikā treneriem mēģina sevi apliecināt, lai kļūtu par komandas pirmo vārtsargu. Šajā sezonā abi sevi pierādījuši veiksmīgi, kas komandas galvenajam trenerim Džonam Tortorellam liek izdarīt sarežģītu izvēli.

NHL valde un līgas spēlētāju arodbiedrība (NHLPA) parakstījušas vienošanos, kas paver ceļu koronavīrusa Covid-19 pandēmijas ietekmētās sezonas atsākšanai 1. augustā. Lai gan komandas uz noslēguma turnīra vietām Edmontonu un Toronto dosies 26. jūlijā, tās treniņus atsākušas savās bāzēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!