Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins nav devies uz nākamo Kolumbusas "Blue Jackets" spēli Minesotā pret "Wild" vienību un ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, vēsta "The Athletic" žurnālists Ārons Porclains.

Jau vēstīts, ka pirmdien NHL mačā Merzļikins guva savainojumu pēc sadursmes ar Otavas "Senators" uzbrucēju Entoniju Duklēru un nevarēja pabeigt spēli. Viņa vietu ieņēma savainojumu izārstējušais Jonass Korpisalo, kurš aizvadīja pirmo maču kopš 29. decembra.

Otrdien "Blue Jackets" aizvadīs spēli izbraukumā pret "Wild", tomēr latvietis uz to nav devies. Merzļikins ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, taču viņa trauma netiek precizēta. Sarakstā norādīts, ka viņš laukumā varētu atgriezties kuru katru dienu.

No Amerikas hokeja līgas (AHL) komandas Klīvlendas "Monsters" jau izsaukts Matīss Kivlenieks, kurš, visticamāk, ieņems sava tautieša vietu sastāvā.

"Blue Jackets" komandai šobrīd savainoto spēlētāju sarakstā ievietoti 11 hokejisti, starp kuriem ir arī vadošie spēlētāji Sets Džounss, Olivers Bjorkstrands un Kems Atkinsons.

Komandas galvenais treneris Džons Tortorella norādīja, ka šīs grūtības komandai dod lielisku iespēju parādīt savu raksturu. "Mēs zinām, kas mēs esam. Mums jābūt gataviem spēlēt katru vakaru, neraugoties ne uz ko," uzsvēra treneris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!